Terug naar de index pagina.

 

 

Cadiz met Palloni

 

Kreta met TT 4000

Electrische haarden.

Bij een openhaard denk je meteen aan warmte en gezelligheid en bovendien is de openhaard een lust voor het oog -een blikvanger -in uw interieur. Bij een electrische haard is het net zo. Een klassieke- of moderne haard in uw woonkamer, wie droomt daar nou niet van!
Voordat men vroeger echter kon genieten van een openhaard moest er eerst e.e.a. ingrijpend verbouwd worden. Want wie een openhaard wilde, zat onherroepelijk vast aan een rookkanaal, schoorsteen en het nodige hak -en breekwerk in het vooruitzicht.
Met een electrische haard van De Kachelaer behoort dit echter voorgoed tot het verleden. Een electrische haard heeft immers geen rookkanaal nodig. Een stekker in het stopcontact is voldoende. Eenvoudiger kan het niet!

Rookkanaal niet nodig.

De tijden zijn veranderd. En dat geldt zeker voor electrische haarden.
Gaf de electrische haard vroeger nog een eenvoudig namaakvuur te zien, tegenwoordig worden de haarden op ambachtelijke wijze vervaardigd -met de hand -en bieden de beste kwaliteit met een zeer realistisch romantisch vuureffect. De electrische haarden die wij verkopen geven een getrouwe nabootsing van echte dansende vlammen! Schakelaars voor het aan- en uitzetten van de haarden zijn op vakkundige wijze uit het zicht geplaatst.
Maar dat is nog niet alles. Naast het romantisch vuureffect voorziet de electrische haard u ook nog van warmte. De haarden van vandaag-de-dag hebben een ventilator of een stralingspaneel die de juiste warmte geven voor elk seizoen. Nagenoeg alle modellen hebben een thermostaat! U ziet, er is in de loop der tijd nogal wat veranderd op het gebied van de electrische haard.
Uiteraard kunnen alle modellen sowieso worden gebruikt zonder verwarming. Zodoende heeft u toch een sfeervol en romantisch vuur in uw woonkamer.
De haard zal het middelpunt en zeer zeker het hoogtepunt zijn van uw interieur.
De haarden zijn verkrijgbaar met kolen of houtblokken.
Alles bij elkaar genomen is het dan ook niet zo verwonderlijk dat de belangstelling voor de electrische haard weer aan het toenemen is.
Vrijwel alle haarden kunnen zonder problemen tegen een muur worden geplaatst. Echter, om de sfeer nog verder te verhogen zou u er eens over na moeten denken om de haard te plaatsen in een schouw!
De haarden zijn voorzien van een 1 of 2 Kw ventilatorkachel. Een groot voordeel hierbij is dat uw bestaande verwarmingssystemen en thermostaten niet hoeven te worden aangepast.
Het sfeervuur is eveneens zuinig met energie. Meestentijds is er sprake van een verbruik van de verlichting van het romantisch vuureffect van 2x 40 Watt of 60 Watt, dus evenveel als een gemiddelde gloeilamp.
Een electrische haard is niet gebonden aan een vaste plaats. De haarden zijn mobiel en dat geeft mogelijkheden! Ze kunnen daarom probleemloos in elke woning worden geplaatst. Op die plaats waar u de haard wilt hebben staan. De electrische haarden kunnen dus net als een meubelstuk overal worden geplaatst. Dit type haarden is ideaal voor flats, appartementen en bovenhuizen. Maar ook op de woonboot of in de caravan.
En omdat de electrische haard geen rookkanaal nodig heeft, verdwijnt er ook geen warmte door een schoorsteen naar buiten. De behaaglijke warmte komt rechtstreeks de ruimte binnen waar de haard staat opgesteld.
Leverbaar zijn o.a. grenen schouwen, MDF (o.a. zandsteen-look),eiken, mahonie en zelfs marmeren schouwen; tegen betaalbare prijzen.Kortom, u ziet op tegen een verbouwing? U zoekt dus een haard die en warmte geeft en bovendien een zeer realistisch en romantisch vuureffect uitstraalt. Een haard dus waar u geen omkijken naar wilt hebben.
U gaat voor de electrische haard. En gelijk heeft u! Bij de Kachelaer bent u op het juiste adres. Laat u zich eens voorlichten over de vele modellen (en mogelijkheden) die leverbaar zijn. Gegarandeerd dat er een mooie electrische haard voor u tussen zit!

DE KACHELAER - de specialist in openhaarden. 


[Home] [Antiek] [Electrische haarden]  [Biobranders]  [Houtkachels]  [Accessoires] [Aanbiedingen]  [Contact]  

De Kachelaer

Nieuwehaven 163

 2801 CW GOUDA

Tel.  06 - 41 10 81 89