Terug naar de index pagina.

 

 

 

Model Cilo

 

 

BIO BRANDERS

DE KERAMISCHE BRANDER:

HET MOOISTE EN VEILIGSTE VUURBEELD TER WERELD!

De Kachelaer introduceert een nieuw, gepatenteerd product: de RF keramische brander. Deze keramische bio-ethanol brander brandt op de speciaal hiervoor ontwikkelde biobrandvloeistof LEF.

Door de unieke absorberende steen in de brander brandt de vloeistof schoon, zuiver en is het brandsysteem bijna reukloos. De steen zorgt ervoor dat de verdamping –en dus de verbranding- zeer geleidelijk gebeurt, hierdoor is er tijdens de gehele brandduur een regelmatige vlam zichtbaar. De steen hoeft, in tegenstelling tot zachtere materialen, nooit vervangen te worden. Hierdoor ontstaat een compleet veilig en zuinig brandsysteem met een grote, gele vlam. Door het slimme geïntegreerde sluitsysteem, kan deze op elk moment eenvoudig gedoofd worden. Bijvullen tijdens het branden is niet mogelijk. De combinatie van dit unieke brandsysteem en de biobrandvloeistof zorgt ervoor dat deze in elke ruimte kan branden zonder het vrijkomen van rookgassen: de uitstoot is CO² neutraal. De keramische branders kunnen gecombineerd worden met schouwen uit onze collectie.

Tevens kunnen deze in een bestaande (niet werkende) haard geplaatst worden of kunnen naar eigen creativiteit op andere manieren toegepast worden. In tegenstelling tot de branders van veel andere aanbieders heeft de keramische brander géén open reservoir. Een open reservoir kan pure vloeistof lekken (dit is zeer gevaarlijk). Speciaal voor deze brander is een unieke biobrandvloeistof ontwikkeld, LEF. De combinatie van het brandsysteem met de speciale vloeistof zorgt ervoor dat het gebruik uiterst veilig is.

Alle voordelen op een rij:

Uniek gepatenteerd systeem met poreuze steen

Fire Basket 

Zeer veilig

Zeer zuinig

Geen rookkanaal nodig

Grote gele vlam

Slim doofsysteem

Overal toepasbaar: woonkamer, slaapkamer, appartement, caravan of zelfs buiten

Tevens te plaatsen in oude, niet werkende kachels en openhaarden

Uitermate geschikt om naar eigen creativiteit in te bouwen

DE KACHELAER - de specialist in openhaarden. 


[Home] [Antiek] [Electrische haarden]  [Biobranders]  [Houtkachels]  [Accessoires] [Aanbiedingen]  [Contact]  

De Kachelaer

Nieuwehaven 163

 2801 CW GOUDA

Tel.  06 - 41 10 81 89